Βιογραφικό

 
Ο Γεώργιος Ψυχογίδης BA, M.Sc είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας, με Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση και Εξειδίκευση στην Ψυχική Υγεία από το Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, King’s College London.
 
 
King’s College - Γεώργιος Ψυχογίδης
 
 
 
(Το King’s College κατατάσσεται 36ο στον κόσμο για το 2018 σύμφωνα με το World University Ranking ανάμεσα στα 980 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και 9ο στην Ευρώπη). Είχε την τιμή να είναι μαθητής του καθηγητή Παιδοψυχιατρικής Sir Michael Rutter (Ο Sir Michael Rutter θεωρείται ο Πατέρας της Παιδοψυχιατρικής Παγκοσμίως). Επίσης είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης στις Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Κάτοχος Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης στην Συμβουλευτική και Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας, καθώς και στην Διαχείριση Χωρισμού – Διαζύγιο Γονέων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
 
 
 
Έχει αποκτήσει σημαντική κλινική εμπειρία τόσο σε επίπεδο διαγνωστικής εκτίμησης όσο και σε επίπεδο διαχείρισης και αντιμετώπισης των ψυχικών διαταραχών στο Ηνωμένο Βασίλειο (Πρακτική Άσκηση στα Νοσοκομεία του Λονδίνου Maudsley Hospital και Saint Thomas Hospital - Το Νοσοκομείο Maudsley θεωρείται κορυφαίο παγκοσμίως στον τομέα της Ψυχιατρικής), αλλά και στην Ελλάδα, στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών
 
Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας & Συμβουλευτικής Ψυχογίδης Γεώργιος
 
Η βιογραφία του έχει συμπεριληφθεί στο Marquis Who is Who in America με έδρα την Αμερική για το έτος 2009 αλλά και στην 25η Ασημένια Επετειακή Έκδοση του Μarquis Who is Who in the World για το έτος 2008, με έδρα την Αμερική, που περιλαμβάνει τους σημαντικότερους επιστήμονες παγκοσμίως, καθώς και στο Διεθνές Βιογραφικό Κέντρο του Cambridge για το έτος 2008, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που περιλαμβάνει διακεκριμένους διανοούμενους του 21ου αιώνα.

Υπήρξε μέλος του Παγκόσμιου Συλλόγου Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ψυχολόγων, του Αμερικανικού Συλλόγου Ψυχολόγων, του Αμερικανικού Συλλόγου Συμβούλων Ψυχικής Υγείας και του Αμερικανικού Συλλόγου Ψυχικής Υγείας.

Αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες και είναι Εισηγητής σε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια που διεξάγει ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε Γονείς και Εκπαιδευτικούς που αφορούν την Ψυχική Υγεία.

Συγγραφέας του Βιβλίου Πρακτικός Οδηγός για Γονείς: Πώς να γίνεται Καλύτεροι Γονείς. Τα 14 πιο σημαντικά θέματα που κάθε Γονιός οφείλει να γνωρίζει με πολλές Ανεκτίμητες Πρακτικές Συμβουλές. Κυκλοφορεί από το Παγκόσμιο Βιβλιοπωλείο της Amazon στην Αγγλική γλώσσα.
 
Βιογραφικό Γεώργιος Ψυχογίδης
 
130715_eb
130716_eb
130714_eb
130712_eb
130713_eb
130710_eb
130711_eb
 
 
 
 

Υπηρεσιες Ψυχικης Υγειας & Συμβουλευτικης Ψυχογίδης Γεώργιος

 
Τηλέφωνο +302810231464
 
Κινητό τηλέφωνο +306937002276
 
 
Υπηρεσιες Ψυχικης Υγειας & Συμβουλευτικης Ψυχογίδης Γεώργιος
 
Υπηρεσιες Ψυχικης Υγειας & Συμβουλευτικης Ψυχογίδης Γεώργιος